Adres_voor_ondernemers.jpg

Vakgarage: De MobiliteitsPartner voor ondernemend Nederland

Bij Vakgarage weten wij wat ondernemers bezighoudt! Dat kan ook niet anders want alle Vakgarages zijn zelfstandige ondernemers. Onze bedrijfsvoering is zo ingericht om u als ondernemer optimaal te kunnen ontzorgen. En wij denken graag met u mee om uw wagen(park) tegen zo laag mogelijke kosten optimaal te onderhouden en op de weg te houden.

Vakgarage is merkonafhankelijk en alle ondernemers en monteurs zijn uitstekend opgeleid zodat wij met een gerust hart kunnen uitspreken dat wij ongeacht het merk auto of bedrijfswagen úw mobiliteitspartner kunnen zijn. Uiteraard zijn alle Vakgarages BOVAG lid en RDW erkend en daarnaast hanteren wij een eigen ISO gecertificeerd kwaliteitswaarborg. Daarom mogen alle Vakgarage het logo van ‘Audit Services Europe' voeren. 

Als ondernemer wilt u snel en zonder zorgen geholpen worden bij het onderhoud van uw auto of wagenpark. Tevens verwacht u minimaal dezelfde service die u zelf gewend bent te geven aan uw klanten. En natuurlijk wilt u de kosten tot het minimum beperken. Bij Vakgarage bent u hiervoor aan het juiste adres! 

 Persoonlijk contact

 Eén gekwalificeerd adres voor onderhoud en reparatie

 Merkonafhankelijk

 Persoonlijk contact

 Vervangend vervoer

 Uitstekende service

 Scherpe prijzen

 Mogelijkheid tot ombouw & aankleding

 Verschillende financieringsvormen

 Verschillende leasevormen

 Business corner met gratis Wi-Fi

 Gratis haal- en brengservice

 Gegarandeerd snel een afspraak

 i.c.m. bedrijfswagenonderhoud, 10% korting op 
     onderhoud privéauto voor al uw medewerkers

Lijn_Grijs.png

Uw betrouwbare MKB partner om de hoek

Vakgarage is bij uitstek het adres voor het onderhoud van uw zakelijke auto of wagenpark. 
Dankzij onze snelle service, deskundigheid en centrale ligging maken al veel mkb- en zzp-ondernemers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders gebruik van onze diensten. 

Moderne werkplaats

Onze werkplaats beschikt over de modernste test- en diagnoseapparatuur. Ons gekwalificeerd serviceteam voert onderhoud en reparaties uit aan alle merken personenautos en lichte bedrijfswagens.
Uw veiligheid staat uiteraard voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties. Dat betekent dat de fabrieksgarantie van kracht blijft.